PROMOCJA Szalony Dzień w AleDobre.pl - 20%! Promocja trwa tylko dziś do godziny 23.59 (lub do wyczerpania zapasów).
Mieszanka crème brulée idealna do przygotowania jednego z najbardziej popularnych Francuskich deserów, w szybki i praktyczny sposób.
Do mieszanki wystarczy dodać śmietanę oraz mleko i uzyskamy smaczny i aksamitny deser.
Sposób użycia:
przygotowanie crème brulée 70 g
- mleko 250 g
- śmietanka 200 g
Mieszankę wymieszać z ok. 100 g mleka, unikając tworzenia grudek; następnie dodać resztę mleka i śmietanki do wrzenia, cały czas mieszając. Mieszankę przelać do żaroodpornych foremek i wstawić do lodówki na około 2 godziny.
Bezpośrednio przed użyciem posypać powierzchnię brązowym cukrem i skarmelizować przy użyciu palnika.
Ostatnie opinie o produktach
Rant do pieczenia ciast i tortów prostokątny, regulowany (16 - 32 cm, H12) - DorosioweRanty
polecam! dla siebie i idealny na prezent. Wreszccie nic się nie wylewa a galaretka jest idealnie gładka
goga1313
Posypka cukrowa, maczek zieleń irlandzka (75 g) - SweetDecor
ładny, żywy odcień zieleni, idealny na listki czy murawę do tortu boisko
goga1313
Posypka cukrowa błyszczące perełki mix 5 mm, cztery kolory (40 g) - SweetDecor
bardzo ładne kolory
goga1313
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera