Mieszanka cukiernicza Mousse Chocolate White idealna do przygotowania wszelkiego rodzaju babeczek, ciasteczek oraz ciast i tortów.
Składniki z których została wykonana sprawią, że mus będzie puszysty i delikatny o piankowej konsystencji.
Sposób użycia:
Mousse Chocolate White1000 g
mleko 1250 g
Mleko dodajemy do musu i mieszamy na wysokich obrotach trzepaczką przez 5 minut.
Wkładamy do odpowiednich foremek i wstawiamy do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek