Mieszanka cukiernicza Mousse Chocolate White idealna do przygotowania wszelkiego rodzaju babeczek, ciasteczek oraz ciast i tortów.
Składniki z których została wykonana sprawią, że mus będzie puszysty i delikatny o piankowej konsystencji.
Sposób użycia:
Mousse Chocolate White1000 g
mleko 1250 g
Mleko dodajemy do musu i mieszamy na wysokich obrotach trzepaczką przez 5 minut.
Wkładamy do odpowiednich foremek i wstawiamy do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek