Nie wszystkie osoby, które gotują lub pieką, czują się komfortowo, gdy w grę wchodzi surowe białko. Na szczęście, jego obecność może być łatwo i prosto wymieniona, na substytut. Takie innowacje ma w swojej ofercie marka Irca.
Proszek umożliwia przygotowanie kremów, musów, bavarese i lukrów, ale bez konieczności używania surowego białka kurzego. Sprawdza się również podczas przygotowania bez i wyrobów "opalanych". Pod postacią proszku kryje się produkt, który z łatwością zastąpi surowe białko, bez konieczności rezygnacji z ulubionych deserów. Jest bardzo łatwy w aplikacji.
Skład: cukier, maltodekstryna, białko jaja w proszku, zagęstnik E401.
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
Ostatnie opinie o produktach
Mleczko kokosowe UHT w kartonie (250 ml) - Real THAI
Uwielbiam potrawy z mleczkiem kokosowym, stąd nieobiektywnie oceniam wysoko. Mleczko to ma dobry skład !
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 0 Nuvola 1kg - Caputo
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 00 Pasticceria 1 kg Caputo
Nie wyobrażam sobie pizzy domowej bez tej mąki. Wychodzi idealnie chrupiąca.
marta-mp17@o2.pl
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek