Nie wszystkie osoby, które gotują lub pieką, czują się komfortowo, gdy w grę wchodzi surowe białko. Na szczęście, jego obecność może być łatwo i prosto wymieniona, na substytut. Takie innowacje ma w swojej ofercie marka Irca.
Proszek umożliwia przygotowanie kremów, musów, bavarese i lukrów, ale bez konieczności używania surowego białka kurzego. Sprawdza się również podczas przygotowania bez i wyrobów "opalanych". Pod postacią proszku kryje się produkt, który z łatwością zastąpi surowe białko, bez konieczności rezygnacji z ulubionych deserów. Jest bardzo łatwy w aplikacji.
Skład: cukier, maltodekstryna, białko jaja w proszku, zagęstnik E401.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek