Pasta o smaku mandarynkowym sprawdzi się w wielu wyrobach cukierniczych.
Lody, muffinki, tartaletki, duże tarty, torty czy rolady z mandarynkowym kremem, zachwycą wielu gości i już od pierwszego kęsa zapadną im w pamięć
Doskonała zarówno dla amatorów, jak i profesjonalistów.
Skład:
Waga: 1,2 kg
Dawkowanie: 70g - 90g na 1kg gotowego produktu.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek