Nóż strunowy to produkt, który został zaprojektowany z myślą o precyzyjnym i szybkim cięciu biszkoptu na równe części.
Wysokość struny można regulować. Nóżki należy lekko ścisłość i przesunąć drut na pożądaną wysokość (posiadają przedziałki co 2 milimetry).
Dzięki cienkiemu drutowi wyrównywanie i krojenie ciasta jest bardzo proste. Wystarczy kilka przesunięć struną wzdłuż ciasta, by podzielić go na idealne części. Zastosowana technika zmniejsza także ilość okruchów, dzięki czemu każdy tort od tej pory będzie idealnie równy i łatwiejszy w dekoracji.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek