Chrupiąca pralina o smaku czekoladowo-orzechowym z ciasteczkami.
Idealnie nada się jako chrupiąca warstwa ciast i tortów. Doskonała gotowa do użycia masa pralinowa sprawdzi się również jako nadzienie czekoladek, babeczek i deserków. Ciasteczka w masie nie namiękają, dzięki temu tort będzie chrupiący nawet na następny dzień po przełożeniu. Masę należy wykładać na dolny biszkopt, warstwa powinna mieć min 1cm grubości.
Przed użyciem należy masę delikatnie podgrzać w kuchence mikrofalowej lub kąpieli wodnej w celu jej uplastycznienia i łatwiejszego rozprowadzania na torcie.
Skład: cukier, oleje i tluszcze roślinne nieuwodornione (sojowy, słonecznikowy, rzepakowy, kukurydziany, palmowy w zmiennych proporcjach), ciasteczka: (mąka pszenna, cukier, glukoza, mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcz palmowy, jaja w proszku, emulgator, lecytyna sojowa), odtłuszczone kakao w proszku, serwatka w proszku, laktoza, orzechy laskowe, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator lecytyna sojowa
Wartości odżywcze w 100g produktu:
wartość energetyczna: 2111,3 KJ/502,2 kcal
tłuszcz: 23,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,91 g
węglowodany: 66,1 g
w tym cukry: 52,9 g
błonnik: 1,7 g
białko: 4,5 g
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa: 0,5 kg
Produkt z manufaktury rzemieślniczej.
Kraj produkcji: Polska
Najwyższa jakość
Opinie o :
Pralina czekoladowo - orzechowa z herbatnikami, croquant (0,5 kg) - Grejt Kejk
Polecam
kokeshi1 [2021 /5 /12 16 :39:28]