Barwnik do bezpośredniej pracy z masłem kakaowym. Po rozpuszczeniu można go użyć do malowania form i pralin.
Nadaje się również do nakładania pistoletem.
Idealny do barwienia białej i deserowej czekolady, kremów i polew na bazie tłuszczu i śmietany. Jest mocno skoncentrowany i wydajny.
Barwnik należny podgrzać i schłodzić do temperatury 27 stopni, dodawać stopniowo do czekolady do czasu uzyskania pożądanego koloru.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek