Stalowy wałek z powłoką nieprzywieralną. Idealny do wałkowania fondantu, marcepanu, ale też ciasta.
Jego nieprzywierająca powierzchnia sprawia, że wystarczy podsypać odrobinę cukrem pudrem lub mąką i wałkować wyjątkowo duże powierzchnie. Solidny, ciężki (600g) wykonany ze stali węglowej, wyposażony w miękkie uchwyty ułatwiające pracę.
Stalowa konstrukcja umożliwia schłodzenie wałka w lodówce lub zamrażarce przed jego użyciem.
Powłoka non stick sprawdzi się przy wałkowaniu nawet najbardziej delikatnych ciast.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma metalowa do pieczenia RR, kwadratowa z pokrywą - 03-3129 - Wilton
polecam serdecznie
Julia10
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek