Czekolady Callebaut to najwyższej jakości, tradycyjna belgijska czekolada.
Skomponowana z wyśmienitych składników takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko, czekolada Gold ma intensywny ale zbalansowany smak karmelu z nutami toffi, masła, śmietanki i szczypty soli.
Kolor ciepłego karmelu i jasnego bursztynu pozwoli stworzyć wspaniałe dekoracje.
Dzięki zawartości 37% tłuszczu kakaowego posiada średni stopień płynności.
Forma niewielkich pastylek ułatwia rozpuszczanie oraz dozowanie czekolady (można je bardzo łatwo stopić, pokruszyć lub zetrzeć na tarce (do tarcia najlepiej użyć maszynki).
Płynność: 3/5
Skład: Składniki: tłuszcz kakaowy, cukier, mleko pełne w proszku, laktoza z mleka, serwatka w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, karmelowy cukier (2%), emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, sól.
Produkt posiada certyfikat koszerności.
Waga: 2,5 kg
Uwaga! Czekoladowe pastylki w trakcie transportu mogą się poobijać, co niekorzystnie wpływa na wygląd ich powierzchni. Nie ma to jednak żadnego znaczenia dla walorów smakowych i funkcjonalnych czekolady.
Ostatnie opinie o produktach
Pył w butelce z pompką, srebrny Shimmering Dust (10 g) - Food Colours
super polecam
Anka85
Dorosiowa miękka skrobka do wygładzania mas i lukru duża (25 cm) "Japonka" - DorosioweRanty
Polecam, polecam naprawdę fajna skrobka :)
Anka85
Posypka cukrowa strzelająca (50 g), żółta - ScrapCooking
Fajna, ale w kontakcie z małą wilgotnością szybko traci swoje właściwości . Mimo to polecam :)
Anka85
a. Rant do mini tortu (12 - 15 cm), wysoki - Standard - DorosioweRanty
Uwielbiam i polecam :)
Anka85