Kamień do pieczenia pizzy i chleba to niezwykły sposób by nasze wypieki były idealnie chrupiące, apetyczne i rumiane.
Znana w całej Europie, angielska marka Judge przygotowała specjalny kamień z metalową kratką, który równomiernie rozprowadza ciepło, a ponadto wchłania wilgoć z ciasta, dzięki czemu po upieczeniu jest ono chrupiące i delikatne.
Kamień z powodzeniem zastępuje w domowych warunkach profesjonalny ceglany piec, oszczędzając przy tym cenne miejsce.
Przed pieczeniem, kamień powinno się nagrzać w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez minimum 20-30minut.
Idealnie nadaje się nie tylko do pieczenie cudownej pizzy, ale także chleba, bułek, ziemniaków czy grzanek.
Kamienia możesz używać zarówno w piekarniku elektrycznym jak i gazowym.
Został zaopatrzony w metalową podstawę, ułatwiającą wyjmowanie i wkładanie do piekarnika.
Firma Judge dba o najwyższą jakość swoich produktów, dzięki czemu będziesz mógł cieszyć się kamieniem przez długie lata.
Średnica: 33 cm

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Podkłady są super :) Lekkie i wytrzymałe. Łatwe do oczyszczenia. Polecam!
vinca_minor
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012