Makaron z fasoli Mung jest wykorzystywany przede wszystkim do dań azjatyckich. Charakteryzuje się długimi, cienkimi nitkami. Ma przezroczystą barwę i jest bardzo sztywny. Nie trzeba go gotować. Idealny do zup, sałatek lub sajgonek. Wspaniałe połączenie z tofu oraz warzywami .
Wegetariański. Bez glutenu.
Makaron zalewamy 2 litrami gorącej wody i pozostawiamy na 4 minut. Następnie odcedzamy i gotowe! Wystarczy dodać odpowiedni sos lub dodać makaron do zupy i danie palce lizać! Smacznego!
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1476 kJ / 347 kcal
- białko: 0,8 g
- węglowodany: 85,6 g w tym cukry 0,4 g
- tłuszcz: 0,2 g
- sól: 0,04 g
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek