Makaron z fasoli Mung jest wykorzystywany przede wszystkim do dań azjatyckich. Charakteryzuje się długimi, cienkimi nitkami. Ma przezroczystą barwę i jest bardzo sztywny. Nie trzeba go gotować. Idealny do zup, sałatek lub sajgonek. Wspaniałe połączenie z tofu oraz warzywami .
Wegetariański. Bez glutenu.
Makaron zalewamy 2 litrami gorącej wody i pozostawiamy na 4 minut. Następnie odcedzamy i gotowe! Wystarczy dodać odpowiedni sos lub dodać makaron do zupy i danie palce lizać! Smacznego!
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1476 kJ / 347 kcal
- białko: 0,8 g
- węglowodany: 85,6 g w tym cukry 0,4 g
- tłuszcz: 0,2 g
- sól: 0,04 g
Ostatnie opinie o produktach
Rant do pieczenia ciast i tortów prostokątny, regulowany (16 - 32 cm, H12) - DorosioweRanty
polecam! dla siebie i idealny na prezent. Wreszccie nic się nie wylewa a galaretka jest idealnie gładka
goga1313
Posypka cukrowa, maczek zieleń irlandzka (75 g) - SweetDecor
ładny, żywy odcień zieleni, idealny na listki czy murawę do tortu boisko
goga1313
Posypka cukrowa błyszczące perełki mix 5 mm, cztery kolory (40 g) - SweetDecor
bardzo ładne kolory
goga1313
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera