Małe chrupiące kuleczki ryżowe oblane mleczną czekoladą.
Świetne rozwiązanie w zdobieniu tortów, deserów. Ich wyśmienity smak idealnie pasuje do czekolad, jednocześnie chrupkość nada pralinom, tabliczkom, ciastom czy deserom jeszcze większego wyrafinowania.
Można rozsypać je na ciasto pokryte glazurą, użyć jako przekąski lub deseru.
Skład: cukier, mąka ryżowa, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), substancja glazurująca: szelak (E904), skrobia, syrop glukozowy. Może zawierać zboża zawierające gluten.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna: 473 kcal/ 2032 kJ
Tłuszcz: 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g
Węglowodany: 66 g w tym cukry 45 g
Białko: 6 g
Sól: 0,5 g
Warunki przechowywania: temp.5-20 C. Chronić przed bezpośrednim światłem.
Masa netto: 500 g

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice