Małe chrupiące kuleczki ryżowe oblane mleczną czekoladą.
Świetne rozwiązanie w zdobieniu tortów, deserów. Ich wyśmienity smak idealnie pasuje do czekolad, jednocześnie chrupkość nada pralinom, tabliczkom, ciastom czy deserom jeszcze większego wyrafinowania.
Można rozsypać je na ciasto pokryte glazurą, użyć jako przekąski lub deseru.
Skład: cukier, mąka ryżowa, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), substancja glazurująca: szelak (E904), skrobia, syrop glukozowy. Może zawierać zboża zawierające gluten.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna: 473 kcal/ 2032 kJ
Tłuszcz: 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g
Węglowodany: 66 g w tym cukry 45 g
Białko: 6 g
Sól: 0,5 g
Warunki przechowywania: temp.5-20 C. Chronić przed bezpośrednim światłem.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek