Glukoza w proszku - zamiennik tradycyjnego białego cukru.
Może być stosowana do produkcji wyrobów cukierniczych, pieczywa cukierniczego, środków dietetycznych, deserów, lodów, napojów, soków, odżywek, przetworów owocowych.
Niezastąpiona do produkcji masy cukrowej, zapobiega kruszeniu.
Glukoza przyspiesza fermentację w produkcji piwa i wina - korzystnie wpływa na bukiet aromatyczny wina i jego charakterystykę.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Skład: glukoza (dekstroza jednowodna)
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 1547 kJ/ 364 kcal
Tłuszcze: 0 g
Węglowodany: 91 g, w tym cukry: 91 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
Kraj pochodzenia: Polska
Masa netto: 500 g

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Zdecydowanie najlepsze podkłady . Lekkie , ale świetnie stabilizują tort , nie ma strachu przed popłakanym tynkiem przy przenoszeniu :)
Sandera
Pudełko do transportu ciast i tortów (30 x 30 x 25 cm) - AleDobre.pl
Porządne pudełko, stabilne , zajmuje mało miejsca , można zamówić na zapas .
Sandera
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie