Glukoza w proszku - zamiennik tradycyjnego białego cukru.
Może być stosowana do produkcji wyrobów cukierniczych, pieczywa cukierniczego, środków dietetycznych, deserów, lodów, napojów, soków, odżywek, przetworów owocowych.
Niezastąpiona do produkcji masy cukrowej, zapobiega kruszeniu.
Glukoza przyspiesza fermentację w produkcji piwa i wina - korzystnie wpływa na bukiet aromatyczny wina i jego charakterystykę.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Skład: glukoza (dekstroza jednowodna)
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 1547 kJ/ 364 kcal
Tłuszcze: 0 g
Węglowodany: 91 g, w tym cukry: 91 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek