Zawiera spore ilości magnezu, żelaza i fosforu. Odrobina karobu doskonale podkreśli smak ciast, ciastek, jogurtów, kremów, mas i deserów. Z pomocą tego brązowego proszku przygotujesz pyszne lody i kruche ciastka. Karob dodany do podgrzanego mleka, zapewni lepszy zastrzyk energii niż kolejna filiżanka kawy. Karob słynie również ze swoich właściwości zagęszczających.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek