Sól himalajska uważana jest za najczystszą sól jaką można znaleźć na ziemi.
Wydobywana jest ze złóż Himalajów sprzed 250 mln lat.
Jest nierafinowana, czyli nieoczyszczana chemicznie, naturalnie różowa – nie jest barwiona sztucznie ani nie jest wybielana oraz została wzbogacona w jod, który pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu tarczycy i układu nerwowego oraz w prawidłowej produkcji hormonów przez tarczycę (w ramach prawidłowo zbilansowanej diety i zdrowego trybu życia).
Zawiera ponad 84 minerały i pierwiastki występujące naturalnie w organizmie człowieka.
Doskonale przyprawia i dekoruje potrawy. Posiada łagodny smak. Dzięki temu nie dominuje nawet delikatnych składników dania.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek