Mąka pszenna do pizzy włoskiej charakteryzuje się wysokim stopniem zmielenia. Jest bardzo lekka dlatego wypiekane z niej ciasto jest miękkie oraz delikatne. Ciasto po upieczeniu w piecu staje się chrupiące na zewnątrz oraz miękkie w środku. Nie nasiąka sosem pomidorowym zachowując swoją chrupkość. Pizza przyrządzona na bazie mąki typ 00 swoim smakiem przypomina tradycyjną pizzę włoską, która uznawana jest za unikalną i najlepszą.
Skład: Bielmo mączne pszenicy
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 1480 kJ wartość energetyczna: 337 kcal białko: 9,2 g błonnik: 2,6 g węglowodany: 72 g (w tym cukry: 0,2 g) tłuszcz: 1,2 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g) sól: 0,0 g
Informacja dla alergików:
Produkt zawiera gluten.
Termin przydatności:
Najlepiej spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Przechowywanie:
Zalecamy, aby przechowywać produkt w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu
Koszt dostawy obejmuje paczkę o wadze do 20 kg. Za każde kolejne 20 kg doliczamy opłatę wysokości 14 zł brutto.
Ostatnie opinie o produktach
Organizer kuchenny na zlew Caddy Tower, zielony - Joseph Joseph
Bardzo praktyczny organizer. Ponadto, jak zwykle Joseph Joseph może pochwalić się doskonała jakością wykonania.
Milkaice
Pył w butelce z pompką, srebrny Shimmering Dust (10 g) - Food Colours
super polecam
Anka85
Dorosiowa miękka skrobka do wygładzania mas i lukru duża (25 cm) "Japonka" - DorosioweRanty
Polecam, polecam naprawdę fajna skrobka :)
Anka85
Posypka cukrowa strzelająca (50 g), żółta - ScrapCooking
Fajna, ale w kontakcie z małą wilgotnością szybko traci swoje właściwości . Mimo to polecam :)
Anka85