Bezglutenowa mąka do wypieku pieczywa razowego. Gotowa mieszanka, dzięki której łatwo przyrządzimy zdrowy i pożywny chleb o wyśmienitym smaku. Można ją stosować również w automatach piekących.
Mąka zawiera bardzo dużą ilość błonnika i wyśmienity skład.
Przyrządzony z niej chleb będzie odżywczy i pachnący.
Wartość odżywcza dla 100g:
Energia: 1375kJ/326kcal
Tłuszcz: 2,6 g (w tym kwasy nasycone 0,5 g)
Węglowodany: 63 g (w tym cukry 2,1 g)
Białko: 6,1 g
Błonnik: 13 g
sód: 0,75 g
Skład: skrobia kukurydziana, mąka z siemienia lnianego 12%, mąka gryczana 8%, otręby z groszku, otręby ryżowe, błonnik jabłkowy, cukier, substancja zagęszczająca: mączka z nasion guar; sól. Może zawierać śladowe ilości soi .
Kraj pochodzenia: Włochy.
Termin przydatności do spożycia: min. 6 miesięcy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Bez sztucznych dodatków

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Podkłady są super :) Lekkie i wytrzymałe. Łatwe do oczyszczenia. Polecam!
vinca_minor
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012