Uniwersalna mąka bezglutenowa z najlepszych składników.
Mix mąki ryżowej oraz skrobi kukurydzianej idealnie nadaje się do omletów, klusek ziemniaczanych, makaronu, beszamelu, a także do zagęszczania zup, sosów i panierowania mięsa.
Produkt nie zawiera glutenu, pszenicy, laktozy, mleka i jaj.
Można ją łączyć z drożdżami, jajami, proszkiem do pieczenia, dowolnym tłuszczem lub tylko z wodą aby otrzymać ciasto na pierogi.
Skład: skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar, dekstroza.
Wartość odżywcza dla 100 g:
Energia: 1548kJ/365kcal
Tłuszcz: 0,8 g (w tym kwasy nasycone 0,2 g)
Węglowodany: 86 g (w tym cukry 1,5g)
Białko: 1,2 g
Błonnik: 4,5 g
Sól: 0,03 g
Waga netto: 1 kg
Kraj pochodzenia: Włochy.
Termin przydatności do spożycia: min. 4 miesiące

Bez sztucznych dodatków

Najwyższa jakość

Produkt w 100% naturalny

Produkt wegański

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Podkłady są super :) Lekkie i wytrzymałe. Łatwe do oczyszczenia. Polecam!
vinca_minor
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012