Uniwersalna mąka bezglutenowa z najlepszych składników.
Mix mąki ryżowej oraz skrobi ziemniaczanej idealnie nadaje się do pieczenia białego chleba, ciasta drożdżowego lub ciasta na pizze.
Nie zawiera glutenu, pszenicy ani laktozy.
Można ją łączyć z drożdżami, jajami, proszkiem do pieczenia, dowolnym tłuszczem lub tylko z wodą aby otrzymać ciasto na pierogi.
Skład: skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar, dekstroza. Może zawierać śladowe ilości soi.
Informacja o wartości odżywczej 100 g
wartość energetyczna 1459 / 344 kj/kcal
tłuszcz 0.5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.1 g
węglowodany 82 g
w tym cukry 1.7 g
błonnik 4.7 g
białko 1 g
sól 0.01 g
Kraj pochodzenia: Włochy.
Termin przydatności do spożycia: min. 4 miesiące
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek