Pasta Tom Kha to kompozycja starannie dobranych składników będąca doskonałą bazą do przygotowania Tom Kha - jednej z najpopularniejszych tajskich zup z mleczkiem kokosowym. Nie zawiera szczucznych barwników ani konserwantów. Podstawę zupy stanowi korzeń galangalu, który w swoim smaku bardzo przypomina imbir. Aromat i walory smakowe dopełnia trawa cytrynowa. Dzięki naszej paście przygotujesz ją w zaledwie 10 min.
Stanowi bazę bardzo popularnej, aromatycznej tajskiej zupy Tom Kha. Idealne kmponuje się z makaronem ryżowym.
skład: galangal, sól, papryka chili zielona, cukier, trawa cytrynowa, olej palmowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
wartość energetyczna 1016 / 243 kJ/kcal, tłuszcz 10 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g, węglowodany 33 g, w tym cukry 6,4 g, białko 1,8 g, sól 22,2 g
Przechowywać w warunkach otoczenia, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.

Najwyższa jakość

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3