Pasta curry to doskonały pomysł na urozmaicone dania.
Massamam curry to doskonała kompozycja średnioostrych tajskich smaków. Idealna do przygotowania dań z wołowiną, ale również Z warzywami i owocami morza. Nie zawiera sztucznych dodatków ani konserwantów. By przygotować curry dla 2-4 osób z zaledwie 10 min do pasty dodaj mleczko kokosowe, warzywa/mięso i smakuj Tajlandii. Stanowi bazę bardzo popularnego, aromatycznego dania curry. W połączeniu z mleczkiem kokosowym tworzy aksamitny i aromatyczny sos, z delikatną nutą cynamonu. Idealne kmponuje się z ryżem jaśminowym.
skład: czosnek, trawa cytrynowa, papryka chili czerwona, szalotka, sól, galangal, kolendra mielona, kumin mielony
wartość energetyczna 664 / 159 kJ/kcal, tłuszcz 2,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g, węglowodany 21 g, w tym cukry 2,5 g, białko 5,2 g, sól 13,5 g
Przechowywać w warunkach otoczenia, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.

Najwyższa jakość

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3