Pasta curry to doskonały pomysł na urozmaicone dania.
Czerwone curry to doskonała kompozycja ostrych tajskich przypraw, zawdzięczająca swój kolor czerwonemu chili. Nie zawiera sztucznych dodatków ani konserwantów. By przygotować curry dla 2-4 osób z zaledwie 10 min do pasty dodaj mleczko kokosowe, warzywa/mięso i smakuj Tajlandii.
Stanowi bazę bardzo popularnego, aromatycznego dania curry. Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa (np. marchewkę, paprykę, cukinię) lub mięso. Idealne komponują się z ryżem jaśminowym.
Przechowywać w warunkach otoczenia, po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.
wartość energetyczna 427 / 103 kJ/kcal, tłuszcz 2,4 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,9 g, węglowodany 8,8 g, w tym cukry 0 g, białko 5,0 g, sól 11,5 g
Ostatnie opinie o produktach
Rant do pieczenia ciast i tortów prostokątny, regulowany (16 - 32 cm, H12) - DorosioweRanty
polecam! dla siebie i idealny na prezent. Wreszccie nic się nie wylewa a galaretka jest idealnie gładka
goga1313
Posypka cukrowa, maczek zieleń irlandzka (75 g) - SweetDecor
ładny, żywy odcień zieleni, idealny na listki czy murawę do tortu boisko
goga1313
Posypka cukrowa błyszczące perełki mix 5 mm, cztery kolory (40 g) - SweetDecor
bardzo ładne kolory
goga1313
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera