Wyjątkowe szkolenie prowadzone przez rosyjską mistrzynię Irinę Moshkinę, zaproszoną specjalnie na tę okazję do Polski.
Organizatorzy szkolenia: Marlena i Marcin Doroś oraz Angelika Mulewska.
Program kursu:
1. Produkcja masy czekoladowej z dwóch rodzajów czekolady. Kursanci poznają specyfikę pracy z każdą masą, warunki przechowywania masy, różnice w użyciu.
2. Barwienia gotowych produktów czekoladowych różnymi technikami, m.in: tonowanie metodą suchą, praca z aerografem.
3. Nadawanie tekstury - praca z wykrojnikami, praca z mołdami
W czasie kursu każdy z uczestników wykona następujące dekoracje: trzy rodzaje róży | hortensję | goździki | bratki | słoneczniki | maki | truskawkę | lilię | astromerię | zawilec | lotos | gałąź orchidei | paproć | dalię | rumianek | anturium | lilię kalla | liści
Każdy uczestnik będzie miał za zadanie wykonać dwie kompozycje kwiatowe.
Koszt kursu: 2 400 zl
Cena uwzględnia kawę, drobne przekąski oraz obiad.
Czas trwania kursu: dwa dni:
– pierwszy dzień: 10:00 – 20 :00
– drugi dzień: 9:00 – 19:00
Termin szkolenia: jesień 2020
Miejsce szkolenia: Warsaw Academy of Pastry Art, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802⠀

Łatwe mycie

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Zdecydowanie najlepsze podkłady . Lekkie , ale świetnie stabilizują tort , nie ma strachu przed popłakanym tynkiem przy przenoszeniu :)
Sandera
Pudełko do transportu ciast i tortów (30 x 30 x 25 cm) - AleDobre.pl
Porządne pudełko, stabilne , zajmuje mało miejsca , można zamówić na zapas .
Sandera
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie