Regulacja grubości pozwala na precyzyjne rozwałkowanie ciasta do pożądanej grubości, którą można ustawić pomiędzy 0 - 8 mm. Wałek wykonany jest z nieprzywierającej powłoki, która powoduje, że ciasto nie przykleja się do wałka podczas pracy.
Regulacja grubości ciasta znajduję się z boku wałka.
Maksymalna szerokość wałkowanego ciasta to 250 mm.
Materiał: aluminium, stal nierdzewna, tworzywo sztuczne, powłoka nieprzywierająca ILAG
Ostatnie opinie o produktach
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie
Mąka pszenna graham typ 1850 1 kg - ToTa!
Używam tylko tych mąk.
Fajnie
Mąka pszenna typ 750 chlebowa 5 kg - ToTa!
Używam tylko tych mąk.
Fajnie
Mleczko kokosowe (400 ml) - House of Asia
Jak zwykle - uzupełniam zapas ;-)
KKrzysiek