Nadaj swoim wypiekom luksusowy wygląd, dzięki jadalnemu złotu.
Idealnie nadaje się do dekoracji tortów weselnych, babeczek oraz innych wypieków.
Sposób użycia:
1. Wytnij za pomocą nożyczek pożądany kształt, unikając nadmiernego kontaktu dłoni ze złotem
2. Posmaruj wybraną powierzchnię cukrem jadalnym lub polewą, pokrywając nieco większą powierzchnię niż potrzebujemy do transferu złota
3. Ułóż złoto na powierzchni (pamiętaj, że nie można go zmieniać po kontakcie)
4. Pozostaw na minutę, a następnie powolnym ruchem usuń papier podkładowy za pomocą pęsety
5. Pozostaw na 24 godziny do czasu wyschnięcia
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek