Mata z silikonu i włókien szklanych pomaga przygotowaniu wypieków oraz dań na ciepło oraz zimno.
Pozwala na pracę z masą cukrową, nugatem, stanowi doskonałą podstawę roboczą do zagniatania, rozwałkowywania oraz formowania. Można na niej piec ciastka, rogaliki, chleb, pizzę. Mata doskonale rozprowadza ciepło, dzięki czemu pieczenie jest szybsze.
Odporna na temperatury od -40 do 220 stopni Celcjusza. Można jej używać w piekarniku, mikrofali lub w lodówce/zamrażarce.
Mata posiada krawędzie wyskalowane w centymetrach, na środku okręgi o różnej średnicy oraz piktogramy z przepisami na różne rodzaje ciasta.
Wymiary:
długość: 40 cm
szerokość: 30 cm
materiał: włókno szklane, silikon BPA free
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice