NASZA PROPOZYCJA
Zrób bliskiej osobie prezent: wykup u nas szkolenie, a my wyślemy wybranej osobie dedykowane zaproszenie
Zapraszamy osoby, które kochają wypieki domowe i chcą udoskonalić swoje umiejętności, by oczarować bliskich. Zapraszamy też zawodowych cukierników, którzy chcieliby odświeżyć, zaktualizować, poprawić swoje umiejętności cukiernicze.
Kurs prowadzony jest przez certyfikowanego instruktora marki Wilton, Joannę Bielińską.
Joanna Bielińska, oprócz prowadzenia kursów prowadzi własną pracownię Manufakturka, gdzie tworzy na zamówienie piękne torty, ciastka i muffinki.
Na kursie nauczysz się technik dekoracji ciast I ciasteczek.
Podczas kursu wykonamy następujące ozdoby:
- techniką wet on wet
- metodą rozcieraną (kwiaty)
- 3D
- Brush Embroidery
- plakietkę z monogramem.
Podczas kursu zapewniamy produkty marki Wilton niezbędne podczas ćwiczeń, czyli lukier królewski, barwniki, papier pergaminowy, dodatkowe rękawy jednorazowe (wg potrzeby).
Dysponujemy profesjonalnym studiem, w którym każde stanowisko jest w pełni wyposażone w:
- szpatuły do dekoracji
- zatyczki do tylek
- stojaki na worek
- couplery
Ponadto otrzymujesz od nas na własność pudełko startowe, które zawiera:
- 12 tylek: do liści 366; do płatków 59s; okrągła 12; otwarta gwiazdka 21; do plecionki 47; do liści 352; do płatków 104 (2 szt.); otwarta gwiazdka 14; okrągła 3,2,1
- 12 jednorazowych rękawów cukierniczych o długości 30,4 cm
- formówkę do suszenia kwiatów
- szpatułę trójkątna wygiętą o długości 22,8 cm
- foremkę do bratka
- 2 zestawy do lilii
- 6 zestawów pręcików do lilii
- 3 przejściówki Twist Quick Decorating Couplers
- gwóźdź do kwiatków
- 12 naklejek do kwiatów
- pędzelek dekoratorski
- 6 foliowych kwadratów
- 6 pergaminowych trójkątów o długości 38,1 cm
- tabliczkę do ćwiczeń i arkusze z wzorami
- podpórkę do tabliczki do ćwiczeń
Po zakończonym szkoleniu otrzymujesz: certyfikat ukończenia kursu wydanym przez firmę Wilton.
Kursy prowadzone są w grupach 4 - 8 osobowych. Zastrzegamy możliwość odwołania kursu w przypadku zgłoszenia się mniejszej ilości kandydatów. W takim wypadku dajemy możliwość wybrania kursu w innym terminie lub zwracamy pieniądze.
Miejsce kursu:
ulica Komisji Edukacji Narodowej 5
37-310 Nowa Sarzyna
Termin kursu: 6 grudnia 2021
Czas trwania: 10:00 do 18:00
Cena kursu: 699 zł
Zgłoszenia przyjmujemy telefonicznie: (22) 49 03 167 (9:00-16:00)
Decyduje kolejność wpłat!
Wystawiamy faktury vat.

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Mleczko kokosowe UHT w kartonie (250 ml) - Real THAI
Uwielbiam potrawy z mleczkiem kokosowym, stąd nieobiektywnie oceniam wysoko. Mleczko to ma dobry skład !
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 0 Nuvola 1kg - Caputo
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 00 Pasticceria 1 kg Caputo
Nie wyobrażam sobie pizzy domowej bez tej mąki. Wychodzi idealnie chrupiąca.
marta-mp17@o2.pl
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek