Łopatka do porcjowania surowego ciasta oraz do rozdzielania i przenoszenia blatów ciasta upieczonego. Dzięki zaostrzonym krawędziom łopatka posieka też miękkie produkty: owoce, czekoladę, orzechy, zioła. Nabranie ich i zgarnięcie do "kieszonki" ułatwi ich przeniesienie i przesypanie.
Do prac kuchennych może też przydać się podziałka, w którą zaopatrzono jedną z krawędzi łopatki.
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek