Najniższa cena produktu w ostatnich 30 dniach to cena widniejąca w karcie produktu nad stawką VAT
Zapraszamy osoby, które kochają wypieki domowe i chcą udoskonalić swoje umiejętności, by oczarować bliskich. Zapraszamy też zawodowych cukierników, którzy chcieliby odświeżyć, zaktualizować, poprawić swoje umiejętności cukiernicze.
Kurs prowadzony jest przez certyfikowanego instruktora marki Wilton, Joannę Bielińską.
Joanna Bielińska, oprócz prowadzenia kursów prowadzi własną pracownię Manufakturka, gdzie tworzy na zamówienie piękne torty, ciastka i muffinki.
Na kursie nauczysz się technik dekoracji ciast I ciasteczek.
Podczas kursu wykonamy następujące ozdoby:
- techniką wet on wet
- metodą rozcieraną (kwiaty)
- 3D
- Brush Embroidery
- plakietkę z monogramem.
Podczas kursu zapewniamy produkty marki Wilton niezbędne podczas ćwiczeń, czyli lukier królewski, barwniki, papier pergaminowy, dodatkowe rękawy jednorazowe (wg potrzeby).
Dysponujemy profesjonalnym studiem, w którym każde stanowisko jest w pełni wyposażone w:
- szpatuły do dekoracji
- zatyczki do tylek
- stojaki na worek
- couplery
Ponadto otrzymujesz od nas na własność pudełko startowe, które zawiera:
- 12 tylek: do liści 366; do płatków 59s; okrągła 12; otwarta gwiazdka 21; do plecionki 47; do liści 352; do płatków 104 (2 szt.); otwarta gwiazdka 14; okrągła 3,2,1
- 12 jednorazowych rękawów cukierniczych o długości 30,4 cm
- formówkę do suszenia kwiatów
- szpatułę trójkątna wygiętą o długości 22,8 cm
- foremkę do bratka
- 2 zestawy do lilii
- 6 zestawów pręcików do lilii
- 3 przejściówki Twist Quick Decorating Couplers
- gwóźdź do kwiatków
- 12 naklejek do kwiatów
- pędzelek dekoratorski
- 6 foliowych kwadratów
- 6 pergaminowych trójkątów o długości 38,1 cm
- tabliczkę do ćwiczeń i arkusze z wzorami
- podpórkę do tabliczki do ćwiczeń
Po zakończonym szkoleniu otrzymujesz: certyfikat ukończenia kursu wydanym przez firmę Wilton.
Kursy prowadzone są w grupach 4 - 8 osobowych. Zastrzegamy możliwość odwołania kursu w przypadku zgłoszenia się mniejszej ilości kandydatów. W takim wypadku dajemy możliwość wybrania kursu w innym terminie lub zwracamy pieniądze.
Miejsce kursu:
studio szkoleniowe Wilton
ul. Kmicica 11
05-126 Nieporęt (10 km do Warszawy)
Termin kursu: 18 grudnia 2021
Czas trwania: 10:00 do 18:00
Cena kursu: 550 zł
Zgłoszenia przyjmujemy telefonicznie: (22) 49 03 167 (9:00-16:00)
Decyduje kolejność wpłat!
Wystawiamy faktury vat.

Łatwe mycie

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Zdecydowanie najlepsze podkłady . Lekkie , ale świetnie stabilizują tort , nie ma strachu przed popłakanym tynkiem przy przenoszeniu :)
Sandera
Pudełko do transportu ciast i tortów (30 x 30 x 25 cm) - AleDobre.pl
Porządne pudełko, stabilne , zajmuje mało miejsca , można zamówić na zapas .
Sandera
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie