Gliceryna cukiernicza to produkt, który uratuje zaschnięte barwniki, nadając im ponownie konsystencję gładkiego żelu. Jest to rozpuszczalnik tłuszczy roślinnych, który sprawdzi się też jako jeden z niezbędnych składników podczas robienia fondantu, czyli masy cukierniczej. Poprawia on jego gładkość i elastyczność. Można jej używać też do mas cukierniczych, które stały się twarde i kruche.
Skład: gliceryna 100%
Pojemność netto: 60 ml
Opakowanie: plastikowa butelka
Termin przydatności do spożycia: zawsze co najmniej 12 miesięcy od daty sprzedaży
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek