Gliceryna cukiernicza to produkt, który uratuje zaschnięte barwniki, nadając im ponownie konsystencję gładkiego żelu. Jest to rozpuszczalnik tłuszczy roślinnych, który sprawdzi się też jako jeden z niezbędnych składników podczas robienia fondantu, czyli masy cukierniczej. Poprawia on jego gładkość i elastyczność. Można jej używać też do mas cukierniczych, które stały się twarde i kruche.
Skład: gliceryna 100%
Pojemność netto: 60 ml
Opakowanie: plastikowa butelka
Termin przydatności do spożycia: zawsze co najmniej 12 miesięcy od daty sprzedaży
Ostatnie opinie o produktach
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Zdecydowanie najlepsze podkłady . Lekkie , ale świetnie stabilizują tort , nie ma strachu przed popłakanym tynkiem przy przenoszeniu :)
Sandera
Pudełko do transportu ciast i tortów (30 x 30 x 25 cm) - AleDobre.pl
Porządne pudełko, stabilne , zajmuje mało miejsca , można zamówić na zapas .
Sandera
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie