Termometr wyprodukowany został przez francuską firmę ScrapCooking. Wyróżnia się wysoką jakością wykonania, eleganckim designem, dużym i czytelnym wyświetlaczem.
Doskonale sprawdzi się do przygotowywania makaroników, karmelu czy też temperowania czekolady.
Aby monitorować temperaturę należy włożyć sondę w naczynie z czekoladą, karmelem, wodą, sosem lub bezpośrednio w ciasto.
Zakres pomiaru temperatury : -50 stopni Celsjusza do 300 stopni Celsjusza.
Wykonanie:
Sonda ze stali nierdzewnej 18/8
W zestawie znajduje się bateria: 1 x 1,5 V (LR44)
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek