Foremka do pralinek z 18 wgłębieniami w klasycznym podłużnym kształcie. Doskonała również na galaretki. Można tworzyć różne ciekawe kompozycje smakowe pralinek poprzez używanie różnych rodzajów czekolad. Białą czekoladę można zabarwić dodatkowo barwnikiem będą wyglądały jeszcze pyszniej.
Aby przyrządzić pyszne czekoladki wystarczy rozpuścić czekoladę w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej następnie przelać ją we wgłębienia foremki i odstawić do zastygnięcia.
Materiał: Trintan, który jest wolny od BPA
Trintan to bardzo wytrzymały materiał, charakteryzujący się dużą odpornością chemiczną i wytrzymałością cieplną.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma metalowa do pieczenia RR, kwadratowa z pokrywą - 03-3129 - Wilton
polecam serdecznie
Julia10
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek