Foremka do pralinek z 18 wgłębieniami w klasycznym podłużnym kształcie. Doskonała również na galaretki. Można tworzyć różne ciekawe kompozycje smakowe pralinek poprzez używanie różnych rodzajów czekolad. Białą czekoladę można zabarwić dodatkowo barwnikiem będą wyglądały jeszcze pyszniej.
Aby przyrządzić pyszne czekoladki wystarczy rozpuścić czekoladę w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej następnie przelać ją we wgłębienia foremki i odstawić do zastygnięcia.
Materiał: Trintan, który jest wolny od BPA
Trintan to bardzo wytrzymały materiał, charakteryzujący się dużą odpornością chemiczną i wytrzymałością cieplną.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek