Foremka do pralinek z 18 wgłębieniami w klasycznym podłużnym kształcie. Doskonała również na galaretki. Można tworzyć różne ciekawe kompozycje smakowe pralinek poprzez używanie różnych rodzajów czekolad. Białą czekoladę można zabarwić dodatkowo barwnikiem będą wyglądały jeszcze pyszniej.
Aby przyrządzić pyszne czekoladki wystarczy rozpuścić czekoladę w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej następnie przelać ją we wgłębienia foremki i odstawić do zastygnięcia.
Materiał: Trintan, który jest wolny od BPA
Trintan to bardzo wytrzymały materiał, charakteryzujący się dużą odpornością chemiczną i wytrzymałością cieplną.
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
Ostatnie opinie o produktach
Mleczko kokosowe UHT w kartonie (250 ml) - Real THAI
Uwielbiam potrawy z mleczkiem kokosowym, stąd nieobiektywnie oceniam wysoko. Mleczko to ma dobry skład !
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 0 Nuvola 1kg - Caputo
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 00 Pasticceria 1 kg Caputo
Nie wyobrażam sobie pizzy domowej bez tej mąki. Wychodzi idealnie chrupiąca.
marta-mp17@o2.pl
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek