Strug Girolle Amsterdam efektownie zwija ser i czekoladę w pofalowane małe różyczki. Dzięki napowietrzeniu podczas tego procesu ser nabiera niezwykłego smaku. Elegancki zestaw idealnie sprawdzi się na przyjęciach rodzinnych oraz w restauracjach.
Sposób użycia: odkrój cienki plaster sera z góry aby odsłonić kremową zawartość, a następnie nadziej ser na pręt mocujący lekko dociśnij do podstawy, tak aby kolce weszły w ser. Teraz nałóż nóż i leciutko strugaj ser zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara – nie naciskaj mocno.
Aby uzyskać jak najlepszy efekt ser i czekolada powinny być dobrze schłodzone.
Urządzenie składa się z antypoślizgowej podstawy z pięcioma kolcami służącymi do nabijania sera, stalowego prętu mocującego i noża.
Wymiary:
średnica: 22cm
wysokość: 12 cm
Przed użyciem pręt mocujący i nóż należy przetrzeć olejem.
Do zestawu można dokupić klosz ułatwiający przechowywanie.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek