Wysoki rant (12 cm) do pieczenia ciast. oraz przygotowywania deserów.
Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej wielkości (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.
Rant gwarantuje doskonale wypieczony prostokątny biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwala na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 12 cm i wymiarach od 16 do 32 cm.
Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce.
Wymiary: 16 do 32 cm
Wysokość: 12 cm Spinki: 4 szt.
Opinie o :
Rant do pieczenia ciast i tortów prostokątny, regulowany (16 - 32 cm, H12) - DorosioweRanty
polecam! dla siebie i idealny na prezent. Wreszccie nic się nie wylewa a galaretka jest idealnie gładka
goga1313 [2023 /4 /14 0 :34:51]