Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej średnicy (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.
Rant gwarantuje doskonale wypieczony okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwala na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 14 cm i średnicy od 26 do 31 cm.
Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce.
Średnica: 26 - 31 cm
Wysokość: 14 cm
Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
Materiał: stal kwasoodporna Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
Producent: Dorosiowe Ranty
Kraj pochodzenia: Polska
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
Opinie o :
Rant do pieczenia ciast i tortów (26 - 31 cm), wysoki - Standard - DorosioweRanty
Ranty super. Nic się nie dzieje z Nimi, używam często, duży plus na regulacje.
monman92@wp.pl [2020 /6 /14 11 :32:35]
Świetny rant do ciasta używam od roku i nic się z nim nie dzieje
klaudiawitko [2020 /1 /28 14 :1:21]
Są regulowane i to ich główna zaleta.
basiak55 [2019 /9 /18 11 :53:24]
Mam ten rant i gorąco polecam :)
Justyna1418@buziaczek.pl [2019 /7 /15 17 :0:24]
Ranty są genialne!
EwelinaR92 [2019 /5 /12 8 :11:27]
Ranty są świetne, biszkopty wychodzą w nich idealne, gorąco polecam.
losicka1 [2019 /4 /10 14 :39:2]
Ranty rewelacja .Polecam .Składanie tortu w rancie to teraz pikuś
Ewa Wicik [2019 /2 /16 23 :54:12]