Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej średnicy (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.
Rant gwarantuje doskonale wypieczony okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwala na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 14 cm i średnicy od 21 do 26 cm.
Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce.
Średnica: 21 - 26 cm
Wysokość: 14 cm
Materiał: stal nierdzewna
Dodatki: dwie spinki walcowane (okrągły przekrój)
Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
Producent: Dorosiowe Ranty
Kraj pochodzenia: Polska
Opinie o :
Rant do pieczenia ciast i tortów (21 - 26 cm), wysoki - Standard - DorosioweRanty
Świetny rant
forgettome [2021 /8 /18 13 :56:4]
Wykonany bardzo solidnie, klamerki dobrze trzymają. Sprawdzony i w pieczeniu i składaniu. Polecam.
kpiekny@op.pl [2021 /2 /3 12 :20:52]
SUPER RANT!!
aga27 [2020 /9 /25 17 :51:33]
Fajne ranty. Regulacja to ich główna zaleta.
basiak55 [2019 /9 /18 11 :54:46]
Najlepszy rat na świecie :D
Bajuchna [2019 /7 /9 10 :21:44]
polecam produkt
alash86 [2019 /7 /1 20 :34:44]
Rant wykonany bardzo solidnie, pełen profesjonalizm :) polecam gorąco :)
czarymerycakes [2018 /7 /6 19 :36:7]