Duża mata do wałkowania lukru plastycznego, fondantu czy marcepana. Wykonana jest z laminowanego tworzywa sztucznego, masy cukrowe więc do niej nie przywierają.
Po jednej stronie mata zadrukowana jest podziałkami. Podziałka w formie koła ułatwia rozwałkowanie masy na odpowiednią średnicę, ułatwi też rozplanowanie dekoracji i napisów. Podziałka brzegów ciasta pomoże w umieszczeniu na odpowiedniej wysokości i w równych odstępach dekoracyjnych obrzeży. Podziałki na brzegach maty ułatwią odmierzanie rozwałkowanych elementów z masy cukrowej.
Mata wykonana jest z wytrzymałego tworzywa, jednak nie należy na niej używać ostrych narzędzi, gdyż mogą uszkodzić powierzchnię.
Po użyciu zwinięta w rulon zajmuje mało miejsca.
Jest łatwa do utrzymania w czystości - wystarczy przetrzeć ją wilgotną szmatką i wysuszyć.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek