Krem sojowy do gotowania, Bio to doskonała alternatywa dla laktozy.
Krem jest bezglutenowy i ma bogaty smak. Doskonale sprawdzi się do przygotowywania ciast lub deserów. Znajdzie swoje zastosowanie do dań w kuchni wegańskiej i wegetariańskiej.
Produkt nie zawiera glutaminianu sodu, jest ekologiczny, zalicza się do produktów kosher foods i nie zawiera konserwantów.
Polecamy używanie produktów do sosów, bazę do kremów oraz deserów.
Składniki: woda, SOJA* 12,3 %, olej słonecznikowy*, maltodekstryna*, syrop ryżowy*, substancje zagęszczające: guma guar*, guma ksantanowa*, emulgator: lecytyny, sól morska, naturalny aromat* (*składnik organiczny).
Wartości odżywcze/na 100g produktu:
wartość energetyczna 677/ 163 kJ/kcal,
tłuszcz 14,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g,
węglowodany 6,1 g, w tym cukry 1,5 g,
błonnik 0,5 g,
białko 3,0 g,
sól 0,15 g
KTN- kwasy tłuszczowe nasycone
Termin przydatności do spożycia: 25.01.2018

Najwyższa jakość

Produkt ekologiczny

Produkt wegański

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Zdecydowanie najlepsze podkłady . Lekkie , ale świetnie stabilizują tort , nie ma strachu przed popłakanym tynkiem przy przenoszeniu :)
Sandera
Pudełko do transportu ciast i tortów (30 x 30 x 25 cm) - AleDobre.pl
Porządne pudełko, stabilne , zajmuje mało miejsca , można zamówić na zapas .
Sandera
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie