Krem sojowy do gotowania, Bio to doskonała alternatywa dla laktozy.
Krem jest bezglutenowy i ma bogaty smak. Doskonale sprawdzi się do przygotowywania ciast lub deserów. Znajdzie swoje zastosowanie do dań w kuchni wegańskiej i wegetariańskiej.
Produkt nie zawiera glutaminianu sodu, jest ekologiczny, zalicza się do produktów kosher foods i nie zawiera konserwantów.
Polecamy używanie produktów do sosów, bazę do kremów oraz deserów.
Składniki: woda, SOJA* 12,3 %, olej słonecznikowy*, maltodekstryna*, syrop ryżowy*, substancje zagęszczające: guma guar*, guma ksantanowa*, emulgator: lecytyny, sól morska, naturalny aromat* (*składnik organiczny).
Wartości odżywcze/na 100g produktu:
wartość energetyczna 677/ 163 kJ/kcal,
tłuszcz 14,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g,
węglowodany 6,1 g, w tym cukry 1,5 g,
błonnik 0,5 g,
białko 3,0 g,
sól 0,15 g
KTN- kwasy tłuszczowe nasycone
Termin przydatności do spożycia: 25.01.2018

Najwyższa jakość

Produkt ekologiczny

Produkt wegański

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice