Szeroka szpatuła kątowa wykonana ze stali nierdzewnej, która ułatwia nakładanie oraz przekładanie dużych kawałków ciasta, tart i innych potraw.
Idealna do przekładania całych babeczek, tartaletek. Dzięki niej nie ryzykujesz rozpadnięcia się ciasta podczas przekładania. Ma szeroką podstawę, która bez problemu przytrzyma duże powierzchnie wypieków.
Na ostrzu znajduję się załamanie, które sprzyja ułatwieniu pracy ze szpatułą. Szczególnie pomocna będzie podczas wyjmowania ciasta z formy, biszkoptu, tarty i innych wypieków.
Kolor: srebrny, fioletowy
Długość całkowita: 29 cm
Długość powierzchni roboczej: 14 cm
Szerokość: 7,5 cm
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
Opinie o :
Szpatuła kątowa, szeroka - Ibili
Tym razem szpatuła doskonale sprawdza się w mojej kuchni.
Milkaice [2019 /10 /27 11 :3:53]
Mama, dla której szaptuła została kupiona, jest bardzo zadowolona.
Milkaice [2019 /9 /27 20 :28:56]
bardzo poręczna, nadaje się do przenoszenia dużych porcji
bbozenka [2017 /8 /31 19 :32:21]
Bardzo jestem zadowolona, bardzo poręczna
bbozenka [2017 /8 /31 19 :30:4]