Czy jest coś słodkiego, ale zdrowego? Tak, ta mieszanka do wypieku bezglutenowych muffinek o smaku amarantusa, wiśni oraz nasion chia. Takie zdrowe, bezglutenowe brownie pozwolą delektować się ich pysznym smakiem. Z kawą lub herbatą smakują wyśmienicie. Mogę je jeść osoby na diecie. Bez obaw można podawać je dzieciom.
Ta mieszanka do wypieku brownie składa się z wysokiej jakości amarantusa i nasion chia z Peru, bio cukru kokosowego z Indonezji oraz pysznych polskich wiśni, które są liofilizowane, dzięki czemu zachowują witaminy i smak.
Mieszanka charakteryzuje się przede wszystkim wysoką jakością składników. Zawarty w jej składzie amarantus i chia pochodzi z Peru, cukier kokosowy jest w pełni bio i pochodzi z Indonezji a pyszne wiśnie z Polski są
Muffinki są bardzo łatwe w przygotowywaniu. Do mieszanki wystarczy dodać jaja, wodę oraz olej i wymieszać na jednolitą masę.
Z mieszanki można przygotować 12 muffinek. Papilotki na muffinki dołączone są do zestawu.
Skład: mąka z amarantusa 54,6 %; cukier kokosowy BIO 34 % (cukier kokosowy, sok z owoców mangostanu), nasiona szałwii hiszpańskiej ( Salvia hispanica)- chia 4,8 %; wiśnie liofilizowane 3,9 %; naturalny aromat wiśniowy, substancja spulchniająca: węglany sodu
wartość energetyczna 1597 / 378 kJ/kcal,
tłuszcz 5.8 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3 g,
węglowodany 69 g, w tym cukry 31 g,
białko 9,0 g,
sól 0,28 g
Waga netto: 205 g
Należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Najwyższa jakość

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie
Mąka pszenna graham typ 1850 1 kg - ToTa!
Używam tylko tych mąk.
Fajnie
Mąka pszenna typ 750 chlebowa 5 kg - ToTa!
Używam tylko tych mąk.
Fajnie
Baton piernikowy w czekoladzie z nadzieniem marcepanowym - Kopernik
JEszcze nie jadłem, ale zjem :)
Fajnie