Drewniana łopata do chleba lub pizzy o gładkich powierzchniach.
Wykonana z drewna brzozowego najwyższej jakości. Ostre zakończenie zapewnia wygodne zsuwanie wypieków do piecyka (po nasypaniu na powierzchnię łopaty mąki lub semoliny) i ich wyjmowanie. Taka łopatka na pewno przyda się w domu, szczególnie jeśli masz kamień do pizzy.
Zalecane mycie ręczne. Zalecana okresowa konserwacja: przed pierwszym użyciem należy natrzeć łopatę oliwą z oliwek lub olejem rzepakowym i umyć w gorącej wodzie. Po tej czynności pozostawić do całkowitego wyschnięcia. Gdy łopata będzie już sucha, czynność powtórzyć.
Nie zostawiać w piekarniku.
Materiał: drewno brzozowe
Szerokość: 23 cm
Długość powierzchni roboczej: 38 cm
Długość z rączką: 50 cm
Grubość: 4 mm
Kraj pochodzenia: Włochy
Eppicotispai to włoska firma zajmująca się między innymi produkcją akcesoriów do domowej produkcji makaronu.
Świeży makaron zrobiony własnoręcznie w domu smakuje najlepiej i wie o tym każdy. Wbrew pozorom samodzielny wybór makaronu wcale nie jest trudny, a efekty zaskoczą rodzinę i znajomych. Wystarczy poza odpowiednim sprzętem, mieć troszkę czasu, chęci, dobry przepis na ciasto i sukces murowany.
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek