Pieczenie i dekorowanie
Akcesoria kuchenne
Delikatesy
Jadalnia
Nowosci
w tym 23% vat
Produkt chwilowo niedostępny.
Marka: Wilton
Seria: Halloween
Nr produktu: 18907
Nr kat: 03-6688
BESTSELLER
Forma metalowa do muffinów RR (12 gniazd) - 03-3118 - W...
Pasta z wanilii Madagascar Bourbon (118 g) - Nielsen-Ma...
Adapter (coupler, przejściówka) do tylek - 03-3139 - Wi...
poleca DOROTA
Czerwony barwnik spożywczy (28 g) - 04-0-0036 - Wilton ...
Królewski błękit - barwnik spożywczy (28 g) - 04-0-0035...
Forma metalowa do minimuffinów RR (24 gniazda) - 03-0-0...
Foremka metalowa z miękką obwódką do wykrawania ciastek...
Posypka cukrowa (56 g), oczy duże - 129001709 - Wilton
Posypka cukrowa (56 g), oczy mini - 129001710 - Wilton
Opinie o : Posypka cukrowa do dekoracji białe i czarne czaszki (56 g) - 03-6688 - Wilton
najlepsze
laura0308 [2020 /6 /29 17 :22:11]
są świetne ;))
skierka_ann [2018 /10 /5 18 :39:12]
KATEGORIE
Kategorie główne
Marki
Informacje
Do czytania
Szybko i wygodnie:
Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!
AleDobre.pl to:
10 latw internecie
12486produktów
31300opinii
Facebook
Ostatnie opinie o produktach
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Zdecydowanie najlepsze podkłady . Lekkie , ale świetnie stabilizują tort , nie ma strachu przed popłakanym tynkiem przy przenoszeniu :)
Pudełko do transportu ciast i tortów (30 x 30 x 25 cm) - AleDobre.pl
Porządne pudełko, stabilne , zajmuje mało miejsca , można zamówić na zapas .
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie
✓ Dowiesz się o wszystkich promocjach.
✓ Nie przegapisz żadnej nowości.
✓ Wszystko Ci się upiecze :)
Opinie o :
Posypka cukrowa do dekoracji białe i czarne czaszki (56 g) - 03-6688 - Wilton
najlepsze
laura0308 [2020 /6 /29 17 :22:11]
są świetne ;))
skierka_ann [2018 /10 /5 18 :39:12]