Makaron ryżowy z tapioką i zieloną herbatą.
Ten ryżowy makaron zachwyca niezwykłym herbacianym aromatem. Dodatek tapioki sprawia, że ma wyjątkowo zwartą strukturę i dobrze nadaje się do smażenia. W Azji jada się go na śniadanie, zarówno na zimno jak i na gorąco.
Makaron jest wyśmienity w połączeniu z delikatnym mięsem. Dodany do egzotycznych sałatek zachwyci swoim niezwykłym herbacianym aromatem.
Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Sposób przygotowania makaronu:
1. makaron zalewamy wrzącą wodą ze szczyptą soli i odstawiamy na 5-6 minut
2. po odcedzeniu przelewamy pod bieżącą wodą i mieszamy z odrobiną oliwy
Skład: mąka ryżowa brązowa, mąka z tapioki 17,3%, woda, zielona herbata w proszku 0,65%, sól
Waga netto: 200 g
Kraj pochodzenia: Wietnam
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Termin przydatności do spożycia: minimum 6 miesięcy od daty zakupu

Najwyższa jakość

Produkt w 100% naturalny

Produkt wegański

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice