Makaron ryżowy z tapioką i zieloną herbatą.
Ten ryżowy makaron zachwyca niezwykłym herbacianym aromatem. Dodatek tapioki sprawia, że ma wyjątkowo zwartą strukturę i dobrze nadaje się do smażenia. W Azji jada się go na śniadanie, zarówno na zimno jak i na gorąco.
Makaron jest wyśmienity w połączeniu z delikatnym mięsem. Dodany do egzotycznych sałatek zachwyci swoim niezwykłym herbacianym aromatem.
Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Sposób przygotowania makaronu:
1. makaron zalewamy wrzącą wodą ze szczyptą soli i odstawiamy na 5-6 minut
2. po odcedzeniu przelewamy pod bieżącą wodą i mieszamy z odrobiną oliwy
Skład: mąka ryżowa brązowa, mąka z tapioki 17,3%, woda, zielona herbata w proszku 0,65%, sól
Waga netto: 200 g
Kraj pochodzenia: Wietnam
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Termin przydatności do spożycia: minimum 6 miesięcy od daty zakupu

Najwyższa jakość

Produkt w 100% naturalny

Produkt wegański

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Mleczko kokosowe UHT w kartonie (250 ml) - Real THAI
Uwielbiam potrawy z mleczkiem kokosowym, stąd nieobiektywnie oceniam wysoko. Mleczko to ma dobry skład !
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 0 Nuvola 1kg - Caputo
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 00 Pasticceria 1 kg Caputo
Nie wyobrażam sobie pizzy domowej bez tej mąki. Wychodzi idealnie chrupiąca.
marta-mp17@o2.pl
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek