Makaron ryżowy z tapioką i zieloną herbatą.
Ten ryżowy makaron zachwyca niezwykłym herbacianym aromatem. Dodatek tapioki sprawia, że ma wyjątkowo zwartą strukturę i dobrze nadaje się do smażenia. W Azji jada się go na śniadanie, zarówno na zimno jak i na gorąco.
Makaron jest wyśmienity w połączeniu z delikatnym mięsem. Dodany do egzotycznych sałatek zachwyci swoim niezwykłym herbacianym aromatem.
Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Sposób przygotowania makaronu:
1. makaron zalewamy wrzącą wodą ze szczyptą soli i odstawiamy na 5-6 minut
2. po odcedzeniu przelewamy pod bieżącą wodą i mieszamy z odrobiną oliwy
Skład: mąka ryżowa brązowa, mąka z tapioki 17,3%, woda, zielona herbata w proszku 0,65%, sól
Waga netto: 200 g
Kraj pochodzenia: Wietnam
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Termin przydatności do spożycia: minimum 6 miesięcy od daty zakupu

Najwyższa jakość

Produkt w 100% naturalny

Produkt wegański

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Zdecydowanie najlepsze podkłady . Lekkie , ale świetnie stabilizują tort , nie ma strachu przed popłakanym tynkiem przy przenoszeniu :)
Sandera
Pudełko do transportu ciast i tortów (30 x 30 x 25 cm) - AleDobre.pl
Porządne pudełko, stabilne , zajmuje mało miejsca , można zamówić na zapas .
Sandera
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie