Ten ryżowy makaron zachwyca niezwykłym herbacianym aromatem. Dodatek tapioki sprawia, że ma wyjątkowo zwartą strukturę i dobrze nadaje się do smażenia. W Azji jada się go na śniadanie, zarówno na zimno jak i na gorąco.
Makaron jest wyśmienity w połączeniu z delikatnym mięsem. Dodany do egzotycznych sałatek zachwyci swoim niezwykłym herbacianym aromatem.
Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Sposób przygotowania makaronu:
1. makaron zalewamy wrzącą wodą ze szczyptą soli i odstawiamy na 5-6 minut
2. po odcedzeniu przelewamy pod bieżącą wodą i mieszamy z odrobiną oliwy
Skład: mąka ryżowa brązowa, mąka z tapioki 17,3%, woda, zielona herbata w proszku 0,65%, sól
Waga netto: 200 g
Kraj pochodzenia: Wietnam
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Termin przydatności do spożycia: minimum 6 miesięcy od daty zakupu
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek