Ten ryżowy makaron zachwyca niezwykłym herbacianym aromatem. Dodatek tapioki sprawia, że ma wyjątkowo zwartą strukturę i dobrze nadaje się do smażenia. W Azji jada się go na śniadanie, zarówno na zimno jak i na gorąco.
Makaron jest wyśmienity w połączeniu z delikatnym mięsem. Dodany do egzotycznych sałatek zachwyci swoim niezwykłym herbacianym aromatem.
Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Sposób przygotowania makaronu:
1. makaron zalewamy wrzącą wodą ze szczyptą soli i odstawiamy na 5-6 minut
2. po odcedzeniu przelewamy pod bieżącą wodą i mieszamy z odrobiną oliwy
Skład: mąka ryżowa brązowa, mąka z tapioki 17,3%, woda, zielona herbata w proszku 0,65%, sól
Waga netto: 200 g
Kraj pochodzenia: Wietnam
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Termin przydatności do spożycia: minimum 6 miesięcy od daty zakupu
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek