Genialne i proste rozwiązanie - silikonowa tuba na przyprawy lub bouquet garni, którą można włożyć do bulionu, rosołu, sosu.
Nikt nie lubi wyławiać z zupy lub sosu pływających ziarenek i listków przypraw albo wygotowanych łodyżek z ziół. I dlatego najlepiej zapakować je do silikonowego pojemnika.
Pojemnik ma pokrywkę, która zabezpiecza zawartość przed wypłynięciem. Jednocześnie perforowana tuba uwalnia aromat do wywaru. Po ugotowaniu wystarczy wyjąć pojemnik i cieszyć się aromatycznym daniem.
Silikon jest odporny na wysokie temperatury (do 220 stopni Celsjusza).
Opinie o :
Pojemnik (tuba) na przyprawy do gotowania wywaru, zielony - Mastrad
Wreszcie koniec z pływającymi "śmieciami" w zupach. Polecam każdemu, kto nie lubi wybierania ich wybierania podczas jedzenia :-)
jacek68pl
[2016
/6
/5 9
:24:6]
Polecam!!! Zakupiłam z myślą o gotowaniu w szybkowarze, bo do tradycyjnego gotowania mam metalową kulę na przyprawy, której użycie pod ciśnieniem (może niesłusznie) wydawało mi się niezbyt dobrym pomysłem. Ten produkt zdał "test szybkowarowy" śpiewająco, o czym wcześniej przekonywała mnie obsługa AleDobre. Jednak nie ma to jak sprawdzić samemu w praktyce ;) Bardzo dziękuję za podpowiedź i rzetelną informację.
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
Opinie o :
Pojemnik (tuba) na przyprawy do gotowania wywaru, zielony - Mastrad
Wreszcie koniec z pływającymi "śmieciami" w zupach. Polecam każdemu, kto nie lubi wybierania ich wybierania podczas jedzenia :-)
jacek68pl [2016 /6 /5 9 :24:6]
Polecam!!! Zakupiłam z myślą o gotowaniu w szybkowarze, bo do tradycyjnego gotowania mam metalową kulę na przyprawy, której użycie pod ciśnieniem (może niesłusznie) wydawało mi się niezbyt dobrym pomysłem. Ten produkt zdał "test szybkowarowy" śpiewająco, o czym wcześniej przekonywała mnie obsługa AleDobre. Jednak nie ma to jak sprawdzić samemu w praktyce ;) Bardzo dziękuję za podpowiedź i rzetelną informację.
agad [2016 /2 /15 19 :32:18]