Forma silikonowa do magdalenek idealnie sprawdzi się w każdej kuchni.
Wypieki łatwo wyciągnąć z foremek. Ciekawy kształt sprawi, że pieczenie ciastek będzie przyjemnością.
Wykonana z 100% platynowego silikonu – najlepszego znanego rodzaju silikonu. Użycie platyny w procesie produkcji powoduje, że jest on trwalszy, bardziej odporny na skrajne temperatury (od -40°C do +240°C), ma lepsze właściwości mechaniczne (odporność na rozciąganie i rozrywanie), nie posiada smaku ani zapachu.
Ostatnie opinie o produktach
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Podkłady są super :) Lekkie i wytrzymałe. Łatwe do oczyszczenia. Polecam!
vinca_minor
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012