KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Termometr do pieczenia mięsa Thermo - Moha

3190

w tym 23% vat

Produkt chwilowo niedostępny.

Marka: Moha

Nr produktu: 13345

Nr kat: MO-80005

Opis produktu
Okrągły termometr do mięs i drobiu. Składa się on z dużej, czytelniej podziałki oraz szpikulca, który należy wbić w pieczone mięso. Na podziałce zaznaczone są temperatury odpowiednie dla każdego z gatunków mięs.

Termometr mierzy temperaturę w zakresie od 0 do 120 stopni Celsjusza.

Dla jak najlepszego efektu pieczenia, termometr należy wbić ostrym szpikulcem w najgrubszy kawałek mięsa, z dala od kości lub chrząstki, na głębokość 4-5 cm. Ustawić tarczę przodem do okienka w drzwiczkach piekarnika, by móc wygodnie ocenić temperaturę pieczeni w dowolnym momencie.

Przecierać wilgotną ściereczką.

Materiał: stal nierdzewna, szkło

Kraj pochodzenia: Szwajcaria
Łatwe mycieŁatwe mycie
Najwyższa jakośćNajwyższa jakość

Opinie o :
Termometr do pieczenia mięsa Thermo - Moha

Niezbędny do pieczenia naprawdę idealnych pieczeni. Nie wiem jak mogłam go dotąd nie mieć:-) Super, polecam. Pieczenie są delikatne, soczyste, nieprzesuszone, takie jak chcę.

Basilissa [2015 /11 /24 12 :4:21]

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka