Okrągły termometr do mięs i drobiu. Składa się on z dużej, czytelniej podziałki oraz szpikulca, który należy wbić w pieczone mięso. Na podziałce zaznaczone są temperatury odpowiednie dla każdego z gatunków mięs.
Termometr mierzy temperaturę w zakresie od 0 do 120 stopni Celsjusza.
Dla jak najlepszego efektu pieczenia, termometr należy wbić ostrym szpikulcem w najgrubszy kawałek mięsa, z dala od kości lub chrząstki, na głębokość 4-5 cm. Ustawić tarczę przodem do okienka w drzwiczkach piekarnika, by móc wygodnie ocenić temperaturę pieczeni w dowolnym momencie.
Opinie o :
Termometr do pieczenia mięsa Thermo - Moha
Niezbędny do pieczenia naprawdę idealnych pieczeni. Nie wiem jak mogłam go dotąd nie mieć:-) Super, polecam. Pieczenie są delikatne, soczyste, nieprzesuszone, takie jak chcę.
Opinie o :
Termometr do pieczenia mięsa Thermo - Moha
Niezbędny do pieczenia naprawdę idealnych pieczeni. Nie wiem jak mogłam go dotąd nie mieć:-) Super, polecam. Pieczenie są delikatne, soczyste, nieprzesuszone, takie jak chcę.
Basilissa [2015 /11 /24 12 :4:21]