KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Wałek do masy cukrowej duży (długość: 40 cm) - Tala

13799

w tym 23% vat

Produkt chwilowo niedostępny.

Marka: Tala

Nr produktu: 12606

Nr kat: 10A00351

Opis produktu
Wałek do wałkowania, szczególnie polecany do fondantu (masy cukrowej) i marcepanu.

Dzięki 40-cm długości doskonale nadaje się do rozwałkowywania dużych płatów masy cukrowej. Przyda się też na pewno przy cieście na pierogi i plackach z ciasta kruchego.

Nieprzywierająca, gładka powierzchnia wałka sprawia, że praca jest wyjątkowo łatwa. Wystarczy podsypać niewielką ilość cukru pudru, by wygodnie wałkować fondant.

Można myć w zmywarce.

Długość: 40 cm

Materiał: plastik

Angielska firma Tala została założona w 1899 r. Jest jedną z najstarszych firm brytyjskich specjalizujących się w akcesoriach cukierniczych oraz naczyniach do pieczenia.
Łatwe mycieŁatwe mycie
Najwyższa jakośćNajwyższa jakość

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka