Wałek do wałkowania, szczególnie polecany do fondantu (masy cukrowej) i marcepanu.
Dzięki 40-cm długości doskonale nadaje się do rozwałkowywania dużych płatów masy cukrowej. Przyda się też na pewno przy cieście na pierogi i plackach z ciasta kruchego.
Nieprzywierająca, gładka powierzchnia wałka sprawia, że praca jest wyjątkowo łatwa. Wystarczy podsypać niewielką ilość cukru pudru, by wygodnie wałkować fondant.
Można myć w zmywarce.
Długość: 40 cm
Materiał: plastik
Angielska firma Tala została założona w 1899 r. Jest jedną z najstarszych firm brytyjskich specjalizujących się w akcesoriach cukierniczych oraz naczyniach do pieczenia.
Ostatnie opinie o produktach
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Zdecydowanie najlepsze podkłady . Lekkie , ale świetnie stabilizują tort , nie ma strachu przed popłakanym tynkiem przy przenoszeniu :)
Sandera
Pudełko do transportu ciast i tortów (30 x 30 x 25 cm) - AleDobre.pl
Porządne pudełko, stabilne , zajmuje mało miejsca , można zamówić na zapas .
Sandera
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie