Piękna i funkcjonalna tarka z trzema powierzchniami trącymi. Połączenie najwyższej jakości stali nierdzewnej i drewna jesionowego.
Tarka została wyposażona w 3 rodzaje ostrzy wykonanych ze stali nierdzewnej 18/10:
- do ścierania w wiórki (warzywa, twarde sery);
- drobna tarka (do cytrusów, imbiru, czosnku, czekolady, twardych serów);
- gruba tarka (do warzyw, owoców, miękkich serów).
Niezwykle ostre noże tarki zostały wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Ostrza pozwalają ścierać produkty łatwo i szybko.
Tarka ma wygodną rączkę oraz podstawę, która pozwala na stabilne ustawienie tarki. Podstawę i rączkę można zdjąć.
Podstawa stanowi jednocześnie miseczkę na starte produkty, szczególnie tak drobne, jak gałka muszkatołowa albo czekolada.
Średnica: 14 cm
Wysokość: 35 cm
Kraj pochodzenia: Włochy
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3