Krótka, wygodna szpatuła ze specjalnie wygiętym ostrzem.
Komfortowa szpatuła do dekoracji małych ciast i cupcake’ów oraz muffinów oraz wypełniania wąskich przestrzeni i szczelin. Ostrze wygięte pod odpowiednim kątem daje zarówno wygodę używania, jak i zabezpiecza dekorowaną powierzchnię przed przypadkowym dotknięciem ręką.
Ostrze ze stali nierdzewnej ma idealną grubość i elastyczność by gładko rozsmarowywać lukier, polewy lub kremy na powierzchni ciasta.
Można myć w zmywarce.
Długość ostrza: 10,5 cm
Materiał: stal nierdzewna, tworzywo sztuczne
Kraj pochodzenia: Wielka Brytania
Angielska firma Tala została założona w 1899 r. Jest jedną z najstarszych firm brytyjskich specjalizujących się w akcesoriach cukierniczych oraz naczyniach do pieczenia.
Opinie o :
Szpatuła wygięta do dekoracji ciast mała (długość: 10,5 cm) - Tala
Doskonałe uzupełnienie dużej szpatuły - świetna do mniejszych wypieków oraz przy bardziej "szczegółowej" i delikatnej dekoracji.
Milkaice [2017 /7 /15 19 :53:59]
bardzo dobra, sztywna i wygodna. używam jej głownie przy wypełnianiu form czekoladą, sprawdza się znakomicie
louella [2014 /11 /26 19 :54:1]
Super zgrabna, mała szpatuła do niewielkich wypieków, wytrzymała i poręczna, polecam
dlaczego3oko [2014 /10 /8 8 :44:1]
Fajna szpatuła, szczególnie do dekorowania małych wypieków;)
klosinska2 [2014 /2 /15 3 :2:57]
Dla mnie w sam raz, mała i poręczna :up:
klosinska2 [2014 /2 /10 2 :55:37]