Wygodna szpatuła ze specjalnie wygiętym ostrzem oraz podziałką.
Komfortowa szpatuła do dekoracji mniejszych ciast i cupcake’ów oraz muffinów. Ostrze wygięte pod odpowiednim kątem daje zarówno wygodę używania, jak i zabezpiecza dekorowaną powierzchnię przed przypadkowym dotknięciem ręką.
Ostrze ze stali nierdzewnej ma idealną grubość by gładko rozsmarowywać lukier, polewy lub kremy na powierzchni ciasta.
Na ostrzu szpatuły znajduje się podziałka, która ułatwi rozmieszczenie dekoracji lub przycięcie ciasta.
Można myć w zmywarce.
Długość ostrza: 15 cm
Materiał: stal nierdzewna, tworzywo sztuczne
Kraj pochodzenia: Wielka Brytania
Angielska firma Tala została założona w 1899 r. Jest jedną z najstarszych firm brytyjskich specjalizujących się w akcesoriach cukierniczych oraz naczyniach do pieczenia.
Opinie o :
Szpatuła szeroka wygięta do dekoracji ciast z podziałką (długość: 15 cm) - Tala
Idealna do rozprowadzania kremów, polew i wszelkiego rodzaju dekoracji zarówno na dużych jak i mniejszych powierzchniach.
Milkaice [2016 /11 /5 19 :44:39]
Dobry materiał :) Wygodna w użyciu, łatwo nakłada się krem na babeczki, rozciera bazę na tortach i wyrównuje powierzchnię. Przydatna w kuchni! :)
Luiza26 [2015 /5 /2 14 :24:41]
Szpatułka super wykonana ,zakupiłam do dekoracji mniejszych wypieków np. babeczek - śmiało polecam ten produkt :):up:
maxxii1516 [2014 /2 /5 11 :49:58]